"error accesing video files"

Hello, I get this error when I add the video playlist webpart. I am working on WSS 3.0, I have created a document library and uploaded few .wmv files to it. Could anyone please reply to this issu...

Id #6258 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:09 PM by sharepointnext | Created: Apr 1, 2010 at 11:01 PM by sharepointnext

AjaxControlToolkit dll missing from installation package

I checked the current installation package and noticed that for some reason AjaxControlToolkit dll is missing from it. I'll fix this for next 0.9.6 release.

Id #4033 | Release: None | Updated: Nov 8, 2013 at 7:47 PM by kathyf | Created: May 6, 2009 at 9:53 AM by MikkoSalmi

Test with MOSS 2007 / WSS 3.0 SP2

Test with MOSS 2007 / WSS 3.0 SP2

Id #4027 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:09 PM by MikkoSalmi | Created: May 4, 2009 at 9:56 AM by MikkoSalmi

Add property that controls initial state of video playing.

How can I set the initial state of the video player to not start playing a video.

Id #4026 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:09 PM by shailensukul | Created: May 4, 2009 at 9:52 AM by MikkoSalmi

Add property that allows player resizing.

First of all, great job on the webparts!   Questions Is it possible to resize the video player?

Id #4025 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:09 PM by MikkoSalmi | Created: May 4, 2009 at 9:50 AM by MikkoSalmi

New semibug in 0.9.4 version

I found that several parts, like rating, pictures and video player running in the same page produce a bug in the video player that will not play the video... small bug that took only afew hours of ...

Id #3548 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:09 PM by silvius | Created: Jan 5, 2009 at 1:03 AM by dmzone

Can't rate pages in pages library

...because i can't do this on this kind of library, BUT i can rate items on all other library... so to rate a page i've to download it, and uploed it to another library...

Id #2891 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:09 PM by silvius | Created: Aug 20, 2008 at 10:12 AM by MikkoSalmi

Stars are not visible when using custom stylesheet.

I've noticed today is that the webpart does not work when we are using our own stylesheet instead of the default moss team-site css. The stars are not visible. This also happens on default moss pub...

Id #2879 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:09 PM by silvius | Created: Aug 17, 2008 at 7:28 PM by MikkoSalmi

Sys.InvalidOperationException: Two components with the same id 'xxx' can't be added to the application

I tried the rating web part, but could not get it to work. It gave me the following javascript error:   "Sys.InvalidOperationException: Two components with the same id 'xxx' can't be added to the a...

Id #2878 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 6:09 PM by tommyov | Created: Aug 15, 2008 at 10:29 AM by MikkoSalmi

Errors after install

Server Error in '/' Application.   The DataSourceID of 'TopNavigationMenu' must be the ID of a control of type IHierarchicalDataSource. A control with ID 'topSiteMap' could not be found. Descript...

Id #2500 | Release: Advanced WebParts 0.9.3 | Updated: Feb 14, 2013 at 6:09 PM by MikkoSalmi | Created: Jun 20, 2008 at 8:34 PM by redwards1966